Hodnocení indických jídel

ReceptScoreNotes
Mombay Pav Bhaji80mírně pikantní
Delhi Dal Mahani75málo pálivý
Palak Paneer (tofu)75s cukrem, málo pálivý
Punjabi Choley85s rajčaty z konzervy výborné
Shahi Rajma50zatím nejslabší, nevýrazné, skoro neindeická chuť
Paneer (tofu) Makhani80pikantní
Dal Tadka50smíchali jsme s Dal Palak dohromady
Dal Palak50slabší, mírně pikantní i přes označení mild
Kolhapuri Masala65vostrý! just add chicken
Aloo Choley60normální, nevyniká nad ostatní, medium pálivé
Achari Aloo60nakyslé
Matar Paneer (Tofu)60
Shahi Navratan Korma90s kokosovým mlíkem lahodné
Undhiu80neidentifikovatelné věcí, medium pálivé, knedlíčky
Dum Aloo80

Další hodnocení:

published: 2021-11-01
last modified: 2024-03-16

https://vit.baisa.cz/notes/personal/indian-food-reviews/