Hodnocení indických jídel

Recept Score Notes
Mombay Pav Bhaji 80 mírně pikantní
Delhi Dal Mahani 75 málo pálivý
Palak Paneer (tofu) 75 s cukrem, málo pálivý
Punjabi Choley 85 s rajčaty z konzervy výborné
Shahi Rajma 50 zatím nejslabší, nevýrazné, skoro neindeická chuť
Paneer (tofu) Makhani 80 pikantní
Dal Tadka 50 smíchali jsme s Dal Palak dohromady
Dal Palak 50 slabší, mírně pikantní i přes označení mild
Kolhapuri Masala 65 vostrý! just add chicken
Aloo Choley 60 normální, nevyniká nad ostatní, medium pálivé
Achari Aloo 60 nakyslé
Matar Paneer (Tofu) 60
Shahi Navratan Korma 90 s kokosovým mlíkem lahodné
Undhiu 80 neidentifikovatelné věcí, medium pálivé, knedlíčky
Dum Aloo 80
November 1, 2021 |